Πώς να ζητήσετε μια δωρεάν εκτίμηση

Αν χρειάζεστε οδοντιατρική περίθαλψη, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εκτίμηση. Θα βρείτε τις ανταγωνιστικές τιμές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά υπηρεσιών (διαμονή, εισιτήρια, μεταφορά, οδηγός)

ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Εκτίμηση

(1) Αν θέλετε να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μαζί μας, πρέπει να μας στείλετε μια οδοντιατρική επισκόπηση των τελευταίων τριών μηνών. Αυτό συνιστάται επειδή σας επιτρέπει να επιταχύνετε το χρόνο παρέμβασης. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας, μια λεπτομερή εκτίμηση και, αν θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το ταξίδι σας προς ένα νέο χαμόγελο.

(2) Θα γίνει ραντεβού για να μάθετε τα αιτήματά σας και να συλλέξετε την απαραίτητη τεκμηρίωση, η οποία στη συνέχεια θα αποσταλεί και σε λίγες μέρες θα έχετε την εκτίμησή σας και το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεών σας. το ξενοδοχείο (50 ευρώ ανά διανυκτέρευση).

(3) Αν έχετε κάνει πρόσφατα μια οδοντιατρική επισκόπηση και θα θέλατε να λάβετε μια δωρεάν εξατομικευμένη εκτίμηση σε απόσταση, μπορείτε να την στείλετε στις επίσημες επαφές μας:

Whats App

+355696088211

E-Mail

info@godentaltour.gr

Facebook

GO Dental Tour

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας
Ε'ΧΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗ'ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗ'ΣΕΙΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ' ΜΑΣ ΤΩ'ΡΑ