tecnologia_3d_cam

Τεχνολογία 3D CAM

Οι σύγχρονες τεχνολογίες βελτίωσαν την απόδοση των ψηφιακών συστημάτων στην οδοντιατρική και έχουν αλλάξει σημαντικά την ακολουθία εργασίας που θα ακολουθηθεί για την εκτέλεση της υπηρεσίας . Πρώτον, μια οπτική εντύπωση γίνεται με ένα ενδοστοματικό scanner, (ενδοστοματικό σαρωτή) προκειμένου να καταγράψουν λεπτομερώς τόσο τα οδοντικά στοιχεία όσο και τις δομές στήριξης. Οι εικόνες που λαμβάνονται μέσω ενδοστοματικών οπτικών σαρώσεων εμφανίζονται αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή, και μπορεί ακομη να υποβληθεί σε επεξεργασία από τον κλινικό ιατρό άμεσα και διαδραστικά (CAD). Αυτό δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον αισθητικό σχεδιασμό (όπως συμβαίνει στο Digital Similar Design , στο σχεδιασμό των γραμμών χαμόγελου και στη ρύθμιση των περιφερικών και εγγύς επαφών.

Τα τελικά δεδομένα αποστέλλονται στη CAΜ, η οποία θα φροντίσει για τη γλυπτική ενός μετάλλου - ελεύθερο μπλοκ. Η αποκατάσταση  θα υποστούν ορισμένες φάσεις φινιρίσματος και θα είναι άμεσα έτοιμη για τελική συγκολλητική συγκόλληση ; όλα αυτά μπορούν δυνητικά να εκτελεστούν σε μία μόνο συνεδρία. Αν δεν έχετε CAM στο στούντιο , ο ασθενής μπορεί ακόμα να εντυπωσιαστεί και να πείσει για την καλοσύνη της θεραπείας φορώντας ενα mock- up που ήδη σχεδιάστηκε μαζί στην πρώτη συνεδρίαση και ότι ένας απλός μικρός εκτυπωτής 3D μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Πέρα από τον ακριβή έλεγχο που επιτρέπει αυτή η λειτουργία είναι εξίσου απλη , όταν παρατηρούνται ελαττώματα ή ελλείμματα στην εικόνα για να αναλάβει μόνο τη μικρή περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το σφάλμα, χωρίς την υποχρέωση να εκτελέσει από την αρχή του αποτυπώματος , όπως αντιθέτως συμβαίνει χρησιμοποιώντας αναλογικές τεχνικές.

Ο ενδοστοματικός σαρωτής (scanner) σήμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο συντηρητικό και στην πρόθεση, για την ανίχνευση του αποτυπώματος που είναι απαραίτητο για την κατασκευή μιας ολόκληρης σειράς αποκαταστάσεων CAD-CAM, για τη λήψη εντυπώσεων στην ορθοδοντική και το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας ολόκληρης σειράς ορθοδοντικών συσκευών ; χρησιμοποιείται επίσης στην παρασκευή προτύπων για χειρουργική επέμβαση εμφυτεύματος, όταν οι πληροφορίες σχετικά με τα δόντια και τα υπόλοιπα ούλα υπερτιθενται με εκείνες της ανατομίας των οστών που λαμβάνεται με υπολογιστική τομογραφία ακτίνας κώνου.

Τιμοκατάλογος

Oδοντικό εμφύτευμα - Κατασκευασμένο στη Ιταλία 500
Ανύψωση Ιγμορει֝́ου 420
Ορθοδοντική αφαιρούμενη συσκευή 400
Επαγγελματική ολική λεύκανση 300
Συνολική αφαιρούμενη πρόθεση 500
Invisalign 1300
Mεταλλοκεραμικές κορώνες 80
Οδοντικό στέμμα ζιρκονίου 160

Τι πρέπει να κάνω ;

  • Το πρώτο βήμα

    Αν θέλετε να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  • Το δεύτερο βήμα

    Θα πρέπει να στείλετε μια οδοντιατρική επισκόπηση και σε λίγες μέρες θα έχετε την εκτίμησή σας και το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα.

  • Το τρίτο βήμα

    Τώρα που έχετε την εκτίμηση και το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα, θα μπορούσατε να αποφασίσετε πότε θα έρθετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας
Ε'ΧΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗ'ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗ'ΣΕΙΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ' ΜΑΣ ΤΩ'ΡΑ